۲۸ مرداد ۱۳۹۴، ۱۵:۳۵

قائم مقام رئیس سازمان سینمایی کشور:

۶۰درصد مراکز شهرستانها سینما ندارند/ اجرای طرح توسعه فضای سینمایی

۶۰درصد مراکز شهرستانها سینما ندارند/ اجرای طرح توسعه فضای سینمایی

خرم آباد - مشاور راهبردی و قائم مقام رئیس سازمان سینمایی کشور گفت: در حال حاضر بیشتر شهرهای کشور فاقد سالن سینما بوده و حدود ۶۰ درصد مراکز شهرستان ها سالن سینما ندارند.

به گزارش خبرنگار مهر، رمضانعلی حیدری خلیلی ظهر چهارشنبه در حاشیه آیین اختتامیه دهمین جشنواره ملی رضوی استان لرستان در جمع خبرنگاران بر ضرورت گسترش جشنواره های ملی رضوی تاکید کرد و اظهار داشت: برگزاری این قبیل جشنواره ها برای رشد و بالندگی فرهنگی هنری لازم بوده و می تواند تاثیرگذاری عمیقی در فرهنگ دینی داشته باشد.

لزوم حمایت صدا و سیما از آثار جشنواره رضوی

وی با اشاره به اینکه صدا و سیما می تواند در استمرار و پایداری این قبیل جشنواره ها نقش بسزایی داشته باشد بیان داشت: سیاست گذاری دبیرخانه جشنواره ملی رضوی این بوده که این جشنواره ها با محوریت صدا و سیما برگزار شوند.

مشاور راهبردی و قائم مقام رئیس سازمان سینمایی کشور عنوان کرد: با توجه به اینکه فراگیری صدا و سیما در پخش آثار سینمایی و سمعی و بصری بسیار بالا بوده این نهاد می تواند با حمایت از این آثار و خرید و رایت آن ها به رشد و افزایش این آثار کمک کند.

حیدری خلیلی اضافه کرد: برقراری همکاری های مشترک و هم افزایی بین دستگاه های ذیربط از جمله وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه هنری، سازمان صدا و سیما و ... برای ادامه و پایداری جشنواره ملی رضوی لازم خواهد بود.

وی با بیان اینکه مسئولان جشنواره رضوی باید به فکر برنامه ریزی کامل تری برای دوره های بعدی جشنواره باشند اظهار داشت: زمان برنامه ریزی و فعالیت جشنواره بعدی رضوی بایستی از همین امروز آغاز شود و اعضای شورای سیاست گذاری این جشنواره باید با فیلم سازان در ارتباط بوده و تولیدات آن ها را برای جشنواره بعدی رصد کنند.

راه اندازی کمیته های استانی سینمایی

مشاور راهبردی و قائم مقام رئیس سازمان سینمایی کشور به محورهای اصلی فعالیت های سازمان سینمایی کشور اشاره کرد و گفت: هر فعالیتی که در حوزه سینما و امور سمعی و بصری صورت گیرد توسط سازمان سینمایی کشور رصد می شود و تلاش های زیادی در این خصوص صورت می گیرد.

حیدری خلیلی به برگزاری نشست هایی با مسئولین اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان و انجمن سینمایی جوان استان در عصر امروز اشاره کرد و بیان داشت: در این نشست ها مسائل سینمایی استان مورد بررسی قرار خواهد گرفت و تفاهم نامه هایی در این خصوص منعقد خواهد شد.

وی به جزئیات تفاهم نامه های استانی سازمان سینمایی مبادله شده با استانداران استان های مختلف اشاره کرد و گفت: در این تفاهم نامه ها کمیته های استانی سینما تشکیل شده که استاندار رئیس کمیته بوده و اداره کل ارشاد دبیری کمیته را بر عهده دارد و دیگر اعضای این کمیته شامل صدا و سیما، شهرداری و ... خواهند بود.

حیدری خلیلی افزود: در این کمیته های استانی موانع پیش روی سینمای استان رفع خواهد شد و از این طریق هم به مسائل زیرساختی سینمای هر استان پرداخته خواهد شد و هم زمینه توسعه و گسترش فعالیت انجمن سینمای جوان فراهم می شود.

۶۰ درصد مراکز شهرستانها سالن سینما ندارند

مشاور راهبردی و قائم مقام رئیس سازمان سینمایی کشور از وجود ۳۵۰ سالن سینما در کشور خبر داد و گفت: این در حالی است کشورهایی که در حد سینمای کشور ما هستند حدود چهار هزار سالن سینما دارند.

حیدری خلیلی با اشاره به اینکه تعداد سالن های سینمایی کشور با افقی که بتواند نیازهای اولیه سینما را تامین کند فاصله زیادی دارد اضافه کرد: در حال حاضر بیشتر شهرهای کشور فاقد سالن سینما بوده و حدود ۶۰ درصد مراکز شهرستان ها سالن سینما ندارند.

وی افزایش تعداد سالن های سینمایی در کشور را نیازمند عزمی ملی و تلاشی فراگیر دانست و بیان داشت: بایستی مسئولین استانی زمینه های سرمایه گذاری صنعت سینما را در استان های خود فراهم کنند و با توجه به اینکه دولت نمی تواند سینما بسازد لازم است بخش خصوصی در این زمینه ترغیب شود.

اجرای طرح توسعه فضای های نمایشی سینما

مشاور راهبردی و قائم مقام رئیس سازمان سینمایی کشور با اشاره به اینکه وزارت ارشاد و سازمان سینمایی نمی تواند به تنهایی نیاز سینمایی کشور را برطرف کنند یادآور شد: طرح جامعی تحت عنوان «طرح توسعه فضای نمایشی سینما» در حال آماده شدن است که به نهادهای ذیربط ارائه شده و این موضوع در کمیته های استانی سینما به جد پیگیری خواهد شد.

حیدری خلیلی وضعیت سینمای کشور را مناسب دانست و گفت: اتفاقات خوبی در این حوزه در حال وقوع است.

وی ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی را یکی از اولویت های سازمان سینمای کشور دانست و عنوان کرد: معاونت ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی دقت نظر لازم را در خصوص وجود داشتن ترازها و حداقل های لازم برای دریافت پروانه به محصولات سینمایی را دارند و در این حوزه مشکلات زیادی وجود ندارد.

کد خبر 2887433

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha